20-23 February 2020
Foto: LisaLove Bäckman

Rädda Världen

Familjeföreställning från 5 år

Mi och Ti föds in i världen. Vad är meningen med att vara här? Så får de syn på varandra, en bästa kompis, tänk vad kul allt kan vara när en inte är ensam. Men plötsligt får de syn på ett meddelande på en skärm som säger att det finns så mycket fina saker att äga och älska. Mi och Ti börjar leta efter sakerna och de samlar på sig mer och mer.

Till slut blir det för mycket saker och Mi och Ti har nästan sönder världen och världen berättar då för dem att hon är rädd. Men tar med dem på en resa för att visa allt fint som finns här men säger också att om vi inte tar hand om det kommer det att gå sönder ännu mer.

Mi och Ti måste göra nåt! Som tur är finns det massor med barn i världen som ser ut att kunna det här med att ställa i ordning och göra rätt. Och barnen får följa med på ett äventyr för att se vad de själva och alla tillsammans kan göra för att Rädda den rädda världen.


Rädda Världen är en cirkus-, dans- och teaterföreställning om klimatet, konsumtion och kärlek. Efter föreställningen deltar publiken i en miniworkshop där de genom cirkusövningar och samtal få fundera kring vad det bästa med den här världen är och göra övningar för att stärka känslan av att tillsammans kan vi göra skillnad.


Medverkande:

Marina Georgescu
Matilda Kjellmor