20-23 February 2020

Barnföreställning – Jorden runt med Daff-Daff

Cirkus Elvira presenterar stolt:
Jorden Runt med Daff-Daff

Efter 30 år med Clownen Daff-Daff är det dags för ännu en rykande ny föreställning med barnens absoluta favorit. Möt Daff-Daff i hans färgglada, vänliga värld och följ med på ännu ett roligt äventyr.

Först när man är tillbaka har man åkt jorden runt...

Förra gången Daff-Daff resten jorden runt var det på cykel och med bara en resväska. Nu är dags igen. Den här gången har han byggt en bil. PÅ bilen får det plats många väskor... väldigt många. Undra om Daff-Daff vet vad som är i alla väskor?

Daff-Daff har inte bråttom. Han ska ju också hinna hälsa på alla människor han möter på sin väg. Allt får ta den tid som behövs när Daff-Daff ska resa jorden runt.

I Jorden Runt Daff-Daff bjuds det, även denna gång, på en underfundig, varm och tokrolig stund tillsammans med clownen Daff-Daff... Men också på vingliga, farliga och konstiga cirkuskonster.

Thomas Jerbo har sedan 1984 rest land och rike runt (USA, Europa) med sin figur clownen Daff-Daff. Ett oräkneligt antal publikmöten har det blivit genom åren. Utmärkelser och publikens gunst har han vunnit .

"Det är inte vad han säger och gör, utan hur han får alla att känna sig; delaktiga ,sedda och viktiga, som är det riktigt viktiga"